Tegelbedrijf Strubbe

Een grote familie.

Ons bedrijf heeft sedert de opstart een ware metamorfose ondergaan, de klant is terecht veeleisender geworden en ook de materialen veronderstellen een uiterst deskundige aanpak. Een modern gebouw, een groter wagenpark, gesofesticeerde machines en gereedschap, meer en nog bekwamer personeel op de werkvloer en in de bureaus, zijn de logische gevolgen en tekens hiervan.

Toch heeft onze onderneming zijn familiaal karakter hierdoor niet verloren. Rik en Els Strubbe en sedert een paar jaar ook zoon Alexander zorgen voor de dagelijkse leiding en nemen de beslissingen op lange termijn. De afhandelingen van de concrete opdrachten (de samenwerking met aannemers) wordt gedelegeerd naar een projectleider, die alles van begin tot einde opvolgt. Rik behoudt de supervisie over het geheel.

De meeste werknemers zijn reeds jaren in dienst, blijven hun gehele loopbaan en soms zijn hun kinderen ook op hun beurt bij ons tewerkgesteld: Tegelbedrijf Strubbe is een grote familie. Dit positieve arbeidsklimaat en de continuïteit komt de inzet, de efficiëntie, dus kwaliteit van ons werk zeker ten goede. Het is die degelijkheid die dan ook gezorgd heeft voor een vertrouwensrelatie met de vele bedrijven, waarmee de firma reeds lang samenwerkt.

TOONZAAL

Het persoonlijk contact met onze klanten blijft naast de professionele aanpak, een prioriteit. Iedereen wordt met de grootste zorg ontvangen, beluisterd, begeleid en bediend. Deze filosofie heeft zich ook vertaald in de inrichting en de structuur van ons gebouw: openheid is het sleutelwoord! U kijkt of komt zo bij ons binnen en aan de bali wordt u gastvrij ontvangen. U komt zo in de showroom op de gelijkvloers en samen met u wandelen we door ons aanbod, terwijl we luisteren naar uw wensen, verwachtingen en uw ideeën concrete vormen aannemen.

WAGENPARK & ATELIER

Ons wagenpark omvat 2 kraanwagens met containers, 9 bestelwagens zodanig dat wij u overal een stipte levering en plaatsing kunnen bezorgen. In het magazijn worden binnengekomen materialen nauwgezet nagezien, gesorteerd en klaargezet per klant onder gepersonaliseerde pallethoezen.

DOE-HET-ZELF & producten

left

Ook de doe-het-zelver of vloerder kan bij ons terecht: in de shop vindt hij alles voor de plaatsing van zijn tegels. Ook voor het onderhoud en het reinigen van uw vloer-en wandbetegeling bieden wij alle noodzakelijke producten aan.

right