HISTORIEK

left

Rik en Els Strubbe doen de noodzakelijke ervaring op in het ouderlijk bedrijf, maar zetten al bij vlug een volgende belangrijke stap: ze worden zelfstandige ondernemers van een bedrijf, dat zich specialiseert in woningbouw voor particulieren. Maar hun ambitie rijkt nog verder…

right

Thermae Palace

En er volgen dan ook grotere projecten zoals de verbouwing van het hotel Thermae palace in de jaren ’80. Het bedrijf neemt er niet alleen de betegeling voor zijn rekening, maar staat ook in voor de coördinatie van een hele ploeg vakmensen, die het gebouw van af de beginfase, het strippen, tot de volledige afwerking, onder handen nemen.

Meer en belangrijkere opdrachten

Hierna volgen heel wat opdrachten voor kantoren van de vroeger ASLK in West- en Oost-Vlaanderen. Het bedrijf neemt nu ook met succes deel aan openbare aanbestedingen voor zwembaden, rusthuizen en scholen; wat het ook een erkenning ‘klasse 4 tegelwerken’ oplevert.

LuxUeuze bouwprojecten

Door de huidige marktsituatie zijn deze openbare werken niet meer haalbaar voor het bedrijf, maar wat wel bleef is een schat aan ervaring en know how. Deze experiëntie en deskundigheid wenden ze dan ook aan in grote, kwaliteitsvolle luxueuze bouwprojecten van verschillende bouwpromotoren, met wie ze ondertussen een jarenlange vertrouwensrelatie hebben opgebouwd.

Nieuwe Locatie in 2007

Met hun oorspronkelijke toonzaal in de Stationstraat hadden ze jaren geleden o.a door succesvolle opendeurdagen heelwat moois gerealiseerd en een belangrijk, trouw cliënteel opgebouwd. Maar juist door dit succes dringt een nieuwe locatie zich op. Ze nemen het nieuwe complex in de Fabriekweg in gebruik in 2007.

left

Als klap op de vuurpijl krijgen ze op het zelfde moment een prestigeuze award van Procarro voor hun aandeel in een prachtige realisatie, de ‘Commodore’ van de firma Versluys: een belangrijke troef! Het kunstwerk hieraan verbonden krijgt een ereplaats in de nieuwe toonzaal van het bedrijf, waarin nu ook zoon Alexander als rechterhand van zijn vader Rik, de dienst uitmaakt. En straks volgend jaar vieren ze feest: 30 jaar tegelbedrijf strubbe!

right