Fabrieksbezoek porcelanosa

Al jaren spant PORCELANOSA de kroon in het Spaanse tegellandschap met de hipste decors, de beste imitaties, de meest innovatieve technologieën en aan de beste kwaliteit! Porcelanosa Grupo is veruit de bekendste Spaanse producent. De groep produceert niet alleen tegels maar ook sanitair, keukens, kraanwerk en zelfs een solid surface: Krion. De groep bestaat daarom uit niet minder dan 8 verschillende fabrieken, de tegelfabriek PORCELANOSA is daar 1 van.

De Porcelanosa Grupo zette de voorbije dagen hun deuren open voor hun klanten, aannemers, architecten, kortom professionals van over de hele wereld .

Tegelbedrijf Strubbe bezocht begin vorige week de firma Porcelanosa in Castelon, Spanje. Ze maakten er ook kennis met ultramoderne fabrieken en logistieke centra, en namen de gelegenheid te baat  om nieuwe producten aan het gamma van Tegelbedrijf Strubbe toe te voegen en collecties te kiezen, maar ook om in het algemeen op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Het is een van de vele initiatieven waarmee Tegelbedrijf in zijn branche toonaangevend wil blijven in de streek en zichzelf steeds opnieuw innoveert, met de uiteindelijke bedoeling om zijn klanten het beste aanbod en de perfecte service aan te bieden.