1 april 2015: dit is geen aprilvis, maar toch wel een bijzondere dag voor tegelbedrijf Strubbe!

Het is immers dag op dag dertig jaar geleden, op 1 april 1985, dat Rik gestart is met zijn bedrijf. Het past dan ook om even achteruit te kijken. Hij kan dit dan doen met tevredenheid en voldoening, veel van zijn dromen en ambities heeft hij in die periode kunnen realiseren; tevens met zeer veel dankbaarheid, want naast zijn persoonlijke inzet en talenten, mocht hij ook altijd rekenen op de nodige steun en medewerking. Al vrij vlug kreeg hij zijn echtgenote Els aan zijn zijde die hem perfect aanvoelde en aanvulde en mee wilde stappen in zijn groot tegelverhaal. Zijn medewerkers, zijn personeel, hebben zich altijd met al hun deskundigheid voor de zaak volledig ingezet. De meeste bleven jaren trouw en vormden samen met Els en Rik niet alleen een geoliede machine, maar ook een grote familie. De collega’s zullen het niet kwalijk nemen als we er één uitpikken: Erik Dulsster werkt er sinds het prille begin, dus ook 30 jaar, .

De zaak wil hier ook zeker van de gelegenheid gebruik maken om de vele klanten te bedanken, in de beginfase mensen uit de omgeving, de plaatselijke gemeenschap, Rik heeft hun vertrouwen in hem nooit beschaamd en het is o.a. door hun mondreclame dat het tegelbedrijf van een goede naam en faam geniet in de streek en zelfs daarbuiten. “We konden ook altijd rekenen op goede leveranciers”, voegen Els en Rik er nog graag aan toe.

Maar genoeg over wat voorbij is, op 1april 2015 kijkt Rik ook vooruit. Hij beleeft nog altijd veel arbeidsvreugde aan wat hij doet, de ‘goesting’ en de ambitie is nog groot, hij heeft het over verder specialiseren in natuurstenen, keramische en parkettegels… Dit neemt niet weg dat de oudste zoon ondertussen zijn plaats gevonden heeft in het bedrijf en dat de jongste, Maxime, straks ook zijn rol binnen het geheel zal spelen. Rik Strubbe en zijn familie (letterlijk en figuurlijk) staan klaar voor de volgende decennia!